Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми GTV-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Но пък се ремонтира
    незнам твойто как е било, но моя не ставаше за нищо. И аз се надявах да се размина с ремонт ама беше обарнато нас опаки тези плазгачили или там каквото е. Имаше и счупено.
    Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
      незнам твойто как е било, но моя не ставаше за нищо. И аз се надявах да се размина с ремонт ама беше обарнато нас опаки тези плазгачили или там каквото е. Имаше и счупено.
      И мойто беше счупено и изкривено пак казвам ремонтира се!
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

съжалявам колега че се е получило така ,наистина много неприятно,за всички други които още не са пострадали си помислета какви мерки да вземете ,аз вече сам предприел http://www.lesi-bg.com/,разгледайте тук има мн хубави неща и на ниски цени ,успех на всички!
        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщение
          съжалявам колега че се е получило така ,наистина много неприятно,за всички други които още не са пострадали си помислета какви мерки да вземете ,аз вече сам предприел http://www.lesi-bg.com/,разгледайте тук има мн хубави неща и на ниски цени ,успех на всички!
          Ми колега немога да разбера кво имаш предвид аз си имам аларма тя си свири ма кво от това освен да инсталирам електрошок
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X